Politică

PSD se aliază cu încă un partid

În speranța că vor strânge cât mai multe voturi de la clujeni, partidele încheie alianțe electorale pe repede înainte. După ce săptămâna trecută au încheiat o alianță cu ALDE, acum PSD încheie un protocol și cu UNPR.

Partidul Social Democrat Cluj și Uniunea Naţională pentru Progresul României Cluj au semnat un protocol de colaborare electorală, pentru alegerile locale, prin care candidații UNPR se vor regăsi pe lista PSD.

UNPR susține listele de candidați ai PSD din Cluj-Napoca, Dej, Turda, Gherla, Câmpia Turzii și orașul Huedin, cât și lista de consilieri județeni.

De asemenea, UNPR Cluj susține candidații PSD la primăriile din Dej, Turda, Gherla, Câmpia Turzii, orașul Huedin și în Cluj-Napoca, pe candidatul independent Octavian Buzoianu.

De asemenea, PSD Cluj îl susține pe Lucian Nemeș pe lista PSD din Turda și pentru funcția de viceprimar în mandatul 2016-2020.
„Prin Protocolul de Colaborare între Partidul Social Democrat Cluj și Uniunea Națională pentru Progresul României Cluj se înființează un parteneriat electoral care își propune să câștige alegerile din județul Cluj, cu o listă de candidați la Consiliul Județean, cât și la consiliile locale municipale, bazată pe profesionalism și integritate”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Etichete: alde unpr psd
abonare newsletter