Politică

Claudia Anastase pleacă din PSD și se alătură proiectului lui Liviu Alexa

Claudia Anastase a decis să plece din PSD și din Consiliul Local și să candideze la Consiliul Județean. După 16 ani în PSD, Anastase se alătură acum echipei lui Liviu Alexa.

După ce a fost dată la o parte de unii colegi de partid și a decis să își retragă candidatura la Consiliul Local, Claudia Anastase pleacă și din PSD. Aceasta spune că nu își va ataca foștii colegi, pentru că ei singuri își vor arăta buna credință.

“Am transmis demisia mea din PSD și din Consiliul Local. Am decis să mă alătur lui Liviu Alexa și echipei sale și sunt convinsă că am luat decizia bună. Cred că bătălia politică trebuie să se ducă cu idei și cu arme frumoase, nu în acest fel. Nu îmi voi ataca foștii colegi din PSD, nici măcar pe cei care m-au adus în această situație. Ei singuri își vor arăta firea, logica și buna credință. Mă alătur lui Liviu Alexa pentru că doboară munții…împreună putem readuce încrederea în oamenii construiți vertical”, a declarat Anastase pentru Monitorul de Cluj.  


Claudia Anastase, unul dintre cei mai activi consilieri locali, a decis luna trecută să nu mai candideze pentru  un mandat în forul local și și-a retras intenția de a candida la alegerile din 5 iunie. Aceasta nu a mai avut susținerea conducerii organizației municipale (al cărei șef este Aurelia Cristea), acuzată fiind, printre altele, că nu a făcut suficient opoziție. Anastase explica recent că atitudinea și unele atacuri venite în ultima vreme din partea unor colegi de partid au creat o atmosferă care au determinat-o să nu își mai dorească un nou mandat în CL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter