Politică

Claudia Anastase lipsește de pe lista candidaților PSD la Consiliul Local Cluj-Napoca

PSD Cluj va anunța zilele următoare o primă listă de candidați la Consiliul Local Cluj-Napoca. Surpriza vine de la Claudia Anastase care inițial și-a depus intenția de a candida pentru încă un mandat, iar ulterior și-a retras-o.

Social democrata Claudia Anastase, unul dintre cei mai activi consilieri locali, nu mai vrea un mandat în forul local și și-a retras intenția de a candida la alegerile din 5 iunie. Se pare că aceasta nu mai are susținerea conducerii, acuzată fiind, printre altele, că nu a făcut suficient opoziție. Potrivit acesteia, atitudinea și unele atacuri venite în ultima vreme din partea unor colegi de partid au creat o atmosferă care au determinat-o să nu își mai dorească un mandat în CL.

„Inițial mi-am depus intenția de candida pentru încă un mandat în Consiliul Local, dar ulterior mi-am retras această intenție printr-o adresă la partid. În partid a fost creată o atmosferă în care oameni ca mine să nu-și mai dorească încă un mandat, dar nu este un capăt de lume. Partidul are mulți oameni care să își dorească să facă parte din echipa pentru Consiliul Local”, și-a argumentat Claudia Anastase decizia de a se retrage.


Nici Irimie Popa nu se mai regăsește pe lista candidaților PSD pentru încă un mandat în Consiliul Local, pe motiv că are alte priorități. „Am decis să mă ocup de profesia mea care necesită multă implicare, îmi ia tot timpul. Este o decizie personală, nu a partidului. Am avut un mandat incomplet în Consiliul Local Cluj-Napoca, dar nu îmi mai doresc încă unul”, a spus și Irimie Popa.

Pe lista PSD pentru Consiliul Local se mai regăsesc Horea Nasra, purtătorul de cuvânt al PSD, consilierii locali Dan Morar, Gabriel Oniga și Flavius Mileșan, precum și președintele Organizației de Femei a PSD Cluj-Napoca, Maia Macrea. Pe lista pentru Consiliul Local Cluj-Napoca se vor regăsi și câteva nume noi, așa cum social democrații au anunțat încă de săptămânile trecute.   

Ultimele Stiri
abonare newsletter