Politică

Boc și Tișe, lansați oficial în alegeri de liderii PNL

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga vin vineri la Cluj pentru a lansa oficial candidații la alegerile locale din vară.

Aproximativ 500 de liberali se întrunesc vineri la Cluj pentru a valida candidaturile la locale și a  lansa oficial candidații la alegerile din 5 iunie.

Emil Boc și Alin Tișe vor fi oficial lansați în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, respectiv Consiliul Județean Cluj, de cei doi copreședinți lideri  PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. La întrunirea liberalilor vor participa candidații la primăriile din județ și municipii. În județul Cluj, liberalii speră să obțină aproximativ 60% din voturi.


Candidaturile lui Emil Boc și Alin Tișe au primit undă verde încă de luna trecută. Cei doi liberali vor candida astfel, în tandem.  Emil Boc a anunțat în luna septembrie a anului trecut că va candida pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca.

Declarația primarului Clujului a venit atunci în urma unor intense speculații privind posibila sa înscriere în PMP, partid pe ai cărui candidați i-a susținut fățiș la alegerile prezidențiale.


Senatorul Alin Tişe a mai fost președinte al Consiliului Județean Cluj și se bucură de susţinerea greilor din vechiul PDL fiind totodată şi vicepreşedinte la nivel naţional al partidului.

Despre o posibilă candidatură a sa la șefia CJ Cluj Monitorul de Cluj a scris încă din vara anului trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter