Politică

A început sondarea clujenilor înaintea alegerilor locale

Cu mai mult de jumătate de an înainte de alegerile locale, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie a început sondarea cetățenilor clujeni cu privire la opinia lor față de administrația locală și județeană, dar și față de partidul și candidatul pe care clujenii l-ar vota la următoarele alegeri locale.

Chiar dacă alegerile locale vor avea loc anul viitor în luna iunie, IRES a început deja sondarea clujenilor în ceea ce privește opinia lor față de actuala administrație locală și județeană, de starea drumurilor din Cluj-Napoca și de pe șoșelele din județ dar și despre reprezentantivitatea cetățenilor de către edilii din administrație.

Printre întrebările din sondajul dezvoltat de compania IRES fac parte și cele despre cât de mulțumiți sunt clujenii de deciziile luate în consiulul local și cel județean, cât de mulțumiți sunt de starea trotuarelor din Cluj-Napoca și despree parcările din localitate.


Din acest sondaj nu lipsesc nici întrebările despre partidele politice dar și despre viitorii posibili candidați la alegerile locale și județene. Printre politicienii vizați de acest sondaj sunt: Aurelia Cristea, Emil Boc, Remus Lăpușan, Alexandru Cordoș, Alin Tișe, Liviu Alexa, Daniel Buda, Dănuț Canta, Cornel Itu, dar și alți politieni din județ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter