Politică

Cu cine vrea Dragnea să facă echipă

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat astăzi la Cluj că își dorește să îl aibă în echipa sa pe sociologul clujean Vasile Dâncu, pentru că social democrația are nevoie de acesta.

"Am venit la Cluj să îi fac o solicitare publică lui Vasile Dâncu să revină să ne fie alături, să fie mai activ în sprijinirea partidului, pentru că social democrația are nevoie de el", a spus Dragnea. Acesta a dezvăluit totodată și numele celui despre care vorbea recent că ar putea câștiga alegerile la Cluj, mai exact Vasile Dâncu.

De altfel, este cunoscut faptul că Dragnea se consultă cu Vasile Dâncu. Acesta din urmă spunea recent că președintele interimar al PSD se consultă cu el și că nu este doar o coincidenţă faptul că poziţiile lui Dragnea coincid cu ale sale. Liviu Dragnea spunea, după ce a fost ales în funcția de președinte interimar al PSD că vrea să atragă intelectuali de stânga în PSD şi să acorde o atenţie sporită tinerilor, sfat acordat de Dâncu.


Întrebat dacă își dorește ca și Ioan Rus să îi fie alături, Dragnea a precizat că Rus este în partid și că aceasta a fost alegerea sa, de a face un pas în spate: "Cred că Ioan Rus este un politician de marcă al acestei țări, însă el a decis să stea mai departe de politică".

Dragnea a mai susținut că vrea să facă echipă și cu Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, care și el a fost prezent vineri, la Cluj, la Conferința Județeană a partidului.


"Am anunţat că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016", a mai spus Dragnea.

Despre deputatul Aurelia Crsitea, care este candidatul PSD la alegerile locale de anul viitor, pentru Primăria Cluj-Napoca, Dragnea a subliniat că are "șanse reale".

Ultimele Stiri
abonare newsletter