Politică

Geoană, la Cluj: Congresul PSD este o farsă

Mircea Geoană a criticat felul în care își va alege PSD conducerea, mai exact Congresul PSD, care în opinia sa este o farsă. De asemenea, acesta l-a atacat și pe Liviu Dragnea, despre care a spus că este un om care știe să păcălească. Geoană nu a ezitat să atace și Grupul de la Cluj, despre care a spus că nu mai are resurse politice și electorale.

Foto: Agerpres Foto: Agerpres

“În PSD este astăzi o criză de soluții, Congresul PSD este o farsă, un pseudo-congres, cu câștigătorul anunțat dinainte, cu președintele interimar care face jocurile și schimbă organizațiile județene, își face Congresul cum vrea el, îl amenință pe Negoiță, ca să se retragă, ăsta este partid democratic? Unde este competiția? Ăsta e o fantomă a partidului pe care l-am condus și l-am iubit”, a spus Geoană.

“Candidatura sa este o condamnare la irelevanță a PSD, Dragnea a reactivat pe toți din partid care au probleme cu justiția. Mi se pare că este o greșeală strategică din partea celor de la PSD, iar frustrarea mea este că nu există nimeni care să spună că direcția este greșită, că nu poți să mergi mai departe cu oameni cu probleme de integritate în România, în Europa”, a mai spus Geoană.


Președintele PSRO a mai spus că Liviu Dragnea este un tip abil, care știe să păcălească.

De asemenea, Geoană a mai spus că nu îl poate ierta pe Ioan Rus că a votat pentru excluderea sa din partid: "Ioan Rus a votat pentru excluderea mea, nu se face așa ceva. Sigur putem avea idei diferit, dar el în anumite momente a fost apropiat de Băsescu. Am o mare dezamăgire față de Ioan Rus, iar Vasile Dâncu este un excelent specialist în domeniul lui, sociologia. Cred că resursa lor politică și electorală este consumată, iar noi ne dorim oameni noi la noi în partid".


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter