Politică

Boc despre vizita Elenei Udrea: „A avut o altă întâlnire privată la Cluj. Nu a venit pe ascuns, ne-am întâlnit la Primărie!” - VIDEO

Întrebat despre scopul „vizitei secrete” a Elenei Udrea la Primăria din Cluj-Napoca, primarul Emil Boc a spus că fostul ministru al Turismului a venit la Cluj în urmă cu două săptămâni pentru o întâlnire privată şi, pentru că a avut timp liber la dispoziţie, i-a făcut o vizită.

„Atât de secretă a fost această întâlnire încât ea a avut loc într-un loc ultra-public, la Primărie, într-un program absolut normal, de la ora 14:30 la ora 15:00. Doamna Udea a făcut referire încă de acum zece zile, în interviul pentru Hotnews, despre faptul că a fost la Cluj şi s-a întalnit şi cu mine. M-a sunat din aeroportul din Bucureşti că vine la Cluj pentru că are o problemă la Farmec şi că, dacă are timp, trece pe la Primărie. A ajuns în jurul orei 14:30 şi pe la 14:50 a plecat spre Farmec. Fără nici un caracter secret (...) Am discutat despre Farmec, despre piaţa investiţiilor din Cluj. Se grăbea să ajungă (n.r la Farmec) la ora trei pentru că avea programată o întâlnire cu conducerea firmei”, a declarat Boc.


Întrebat dacă au discutat şi despre Dosarul Microsoft, fostul premier Emil Boc a afirmat că la momentul vizitei Elenei Udrea nu existau discuţii despre acest dosar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter