Politică

Seplecan dă vina pe Partidul Social Democrat pentru posibila scumpire a gazelor cu 35%

Iulian Iancu, presedintele Comisiei parlamentare de Servicii si Industrii, a declarat ca pretul gazelor ar putea creste cu 35% de la 1 ianuarie 2015.

„Prețul gazelor ar putea crește cu 35% începând cu 1 ianuarie 2015, pentru cei care dețin centrale de apartament.Ar fi consecința unei ordonanțe mișelești date cu girul ministruluiguvernului Ponta, Răzvan Eugen Nicolescu, care ar urma să explodeze acum, după alegeri.

Campania electorală s-a încheiat. Uitând laptele și mierea bunăstării promise în capmanie, că nu-i durea gura să promită mincinos, cei de la PSD caută acum să jumulească cetățeanul din orice poziție. Să-și poată achita facturile și mitele electorale. Așa că a început să-i amenințe pe românii cu centrale de apartament că li se va scumpi cu până la 35% prețul la gazele consumate începând cu 1 ianuarie 2015.


Bugetul nu este făcut, că liderul PSD, Victor Ponta benchetuiește în Dubai cheltuind cam 2500 de euro pe oră, iar în țară pesediștii au început să găsească noi metode de a-i buzunări pe cetățeni. Și nu pe oricare dintre cetățeni, ci chiar pe cei mai amărâți, pe care chipurile îi reprezintă, pe cei care au făcut un efort deosebit în ultimii ani pentru a se debranșa de la sistemul centralizat de încălzire – un sistem învechit, scump, cu pierderi enorme și incapabil să răspundă cerințelor unui confort minim. Nu mai departe decât luna trecută, acest sistem și-a arătat măsura ineficienței lăsându-i în frig pe cetățenii Capitalei și pe cei ai marilor orașe care mai au nenorocul să depindă de căldura pe care “le-o dă Statul” – de parcă “Statul” ar „da” de la el din buzunar.

Dar când este vorba despre ipocrizia și minciunile celor de la PSD, românii au arătat prin vot că s-au săturat de ele. Amintesc că, în luna septembrie, Guvernul a anunțat că va suspenda pe termen nedeterminat liberalizarea preţului gazelor naturale produse în România şi destinate consumului populaţiei şi că va prelungi cu cel puţin doi ani şi jumătate dereglementarea pieţei gazelor pentru companii.


Iar acum, dând vina pe liberalizare, pesediștii vin și ne amenință cu scumpiri. Este modul lor de a-i pedepsi pe români că nu au votat „cum trebuie”?”, a declarat copreşedinteşe executiv ACL Cluj, Mihai Seplecan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter