Politică

Dragnea: „O să ne uităm foarte atent la Cluj, să vedem dacă este cineva acolo care ar fi putut stopa acest val sau nu“

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a susţinut că le va răspunde în interiorul partidului celor care îi cer demisia pentru eşecul în alegerile prezidenţiale, şi nu prin intermediul presei. Dragnea a mai spus că votul a fost unul total atipic şi se va face o analiză la Comitetul Executiv de săptămâna viitoare, pentru a stabili dacă responsabilitatea revine liderilor de filiale sau celor care au coordonat campania de la centru.

Trebuie o analiză cum nu s-a făcut în PSD până acum niciodată", a spus Dragnea după conferinţa de presă în care preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat că nu demisionează de la guvern şi că rămâne alături de Dragnea.

"Ne vom uita cu atenţie la Cluj, să vedem dacă este cineva acolo care ar fi putut stopa acest val sau nu", a spus Dragnea evitând însă se îl nominalizeze direct pe vicepreşedintele social-democrat Ioan Rus.


Preşedintele executiv al PSD a mai afirmat că "Victor Ponta a fost un candidat bun şi corect. A fost şi este un premier foarte bun ".

În contextul în care a vorbit despre Cluj, el a precizat că acum ies la iveală toţi cei care au avut poate alt proiect în toată această perioadă. "Sunt lucruri care trebuie tranşate definitiv la Comitetul Executiv".

Ultimele Stiri
abonare newsletter