Politică

Reacţii moderate la ACL Cluj

Liderii ACL Cluj au subliniat după aflarea rezultatelor exit poll-urilor că votul de astăzi al românilor a reprezentat un exemplu de civism pe care l-a primit clasa politică. Până când nu vom avea decizia CCR trebuie să fim optimişti, bucuroşi şi moderaţi, a spus co-preşedintele ACL Cluj, Daniel Buda.

Reprezentanţii ACL Cluj le-au mulţumit românilor şi clujenilor pentru prezenţa la vot. „Îi felicităm pe toţi românii pentru votul pe care l-au dat astăzi în ţară şi diasporă şi în mod special pe clujeni, care au avut o prezență remarcabilă la vot, de 70%. Este un exemplu de civism pe care clasa politică l-a primit. Rezultatele exit poll-urilor îl dau sau nu câştigător pe Klaus Iohannis, însă noi suntem convinşi că acesta este preşedintele românilor.“, a mai spus Buda.

Alin Tişe, preşedintele executiv al ACL Cluj le-a mulţumit clujenilor pentru prezenţa la vot care a fost mai mare decât la locale. „Le mulţumesc tuturor clujenilor pentru că au ieşit la vot într-un număr atât de mare, suntem onoraţi să facem parte dintr-o comunitate care a înţeles cât de important este acest vot, fiind o prezenţă mai mare ca la alegerile locale. Românii au fost în prima linie. Acest vot a fost cel mai responsabil pentru mine, pentru că prima dată am votat şi pentru copilul meu şi mă bucur că viitorul gândit de mine va fi bun şi pentru el, dacă alegerea mea a fost şi alegerea majorităţii românilor”, a precizat senatorul clujean Alin Tişe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter