Politică

Traian Băsescu, la o berărie din Parcul Herăstrău, alături de liderii PMP şi Emil Boc FOTO

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, duminică, la o berărie din Parcul Herăstrău, cu liderii PMP, între care şi Elena Udrea, şeful statului, care a venit însoţit de fostul premierul Emil Boc, fotografiindu-se alături de numeroşi clienţi ai localului. Preşedintele a plecat, după aproximativ o oră, fără a face declaraţii presei.

UPDATE 17:40 Băsescu a plecat de la berăria unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai PMP; Udrea: L-am invitat noi

Preşedintele Traian Băsescu a plecat, fără a face declaraţii presei, de la berăria din Parcul Herăstrău unde s-a întâlnit, pentru aproximativ o oră, cu reprezentanţi ai PMP, între care preşedintele partidului, Elena Udrea, la această întâlnire fiind prezent şi fostul premier Emil Boc.


Preşedintele a stat la o masă cu reprezentanţii PMP.

El a fost încadrat la un moment dat de Elena Udrea şi de Emil Boc.


Aceştia au fost serviţi cu halbe de bere şi s-au fotografiat alături de oameni veniţi la restaurant sau reprezentanţi ai PMP.

Traian Băsescu a plecat de la berăria din Parcul Herăstrău după aproximativ o oră, fără a face declaraţii.


După plecarea lui Băsescu, au început să plece şi unii dintre reprezentanţii PMP care fuseseră prezenţi.

Liderul PMP Elena Udrea a declarat că Traian Băsescu le-a spus reprezentanţilor PMP că evenimentul organizat de ei duminică a fost "mult mai bun decât lansarea lui Victor Ponta.


"A spus că a fost un adevărat eveniment pentru un candidat cu valori de dreapta şi că, dacă s-ar lupta şi ceilalţi candidaţi cu actuala guvernare aşa cum facem noi, cei de la Mişcarea Populară, aşa cum o fac eu, alături de domnul Boc, atunci cu siguranţă că şansele PSD de a ocupa toată ţara ar fi de pe acum zero", a susţinut Udrea, citat de Mediafax.

Ea a mai spus că cei de la PMP l-au invitat pe preşedinte la această berărie.


"Noi l-am invitat, pentru că ne-a sunat, ne-a felicitat pentru eveniment şi pentru tot efortul pe care-l facem să luptăm cu guvernarea Ponta, cu PSD. Şi l-am invitat să vină aici, pentru că suntem câteva zeci, sute chiar de susţinători ai domnului preşedinte", a afirmat Udrea.

Elena Udrea a mai spus că preşedintele Băsescu va fi prezent la lansarea programului ei politic pentru prezidenţiale.

Secretarul executiv al PMP Vasile Gherasim a declarat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii PMP l-au invitat pe preşedintele Traian Băsescu, după marşul organizat duminică de PMP în Capitală, "la o cafea".

"Noi, cei de la PMP, l-am invitat pe preşedinte să bea o cafea cu noi. Suntem cam o sută de militanţi ai partidului veniţi de la marş aici", a precizat Vasile Gherasim.

La sosire, Traian Băsescu s-a fotografiat alături de numeroşi clienţi ai berăriei şi a stat de vorbă cu aceştia.

PMP a organizat, duminică, un marş, de la Sala Palatului la Piaţa Victoriei, unde Elena Udrea şi alţi lideri PMP şi PNŢCD au susţinut discursuri, susţinând candidatura acesteia la alegerile prezidenţiale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter