Politică

Boc, întrebat din nou despre o eventuală excludere din PDL: Nu mă întrebați, e treaba lor

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat sâmbătă, la Sinaia, referindu-se la o eventuală excludere din PDL, că “e treaba lor”, acesta reafirmându-și susținerea pentru candidatura Elenei Udrea la prezidențiale și arătând că, din acest motiv, nu a fost prezent la evenimentul de lansare a candidatului ACL.

„Sunt consecvent cu ceea ce am declarat și anume: o susțin pe Elena Udrea în această campanie și dacă o susțin pe ea, nu pot fi în altă parte (...) Consider că dintre toți candidații pe care îi avem astăzi, cel care a demonstrat că poate face din locuri de muncă și investiții adevărata politică a statului român, de care depinde de fapt viitorul României, este Elena Udrea”, a spus Boc, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se așteaptă să fie exclus din PDL, acesta a replicat „e treaba lor”. „Vorba poetului: bucuroși le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta. Nu mă întrebați, e treaba lor”, a afirmat primarul clujean.


De asemenea, acesta a arătat că nu va apela la ordonanța privind migrația aleșilor pentru că nu vrea să fie folosit drept „argument” de către PSD pentru a justifica o ordonanță „nedemocratică”. „Nu voi lăsa PSD-ul să mă folosească drept argument pentru o ordonanță care nu are nimic de-a face cu spiritul democratic”, a mai declarat Emil Boc.

Fostul premier Emil Boc a participat, sâmbătă seară, alături de candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, la a XX-a ediție a Festivalului Sinaia Forever.

abonare newsletter