Politică

Primarul turdean rămâne în partidul care l-a consacrat ca om politic!

Pentru a pune punct speculațiilor făcute în ultima perioadă, privind o posibilă trecere a primarului Turdean în „barca” PMP, Tudor Ștefănie a semnat recent o declarație conform căreia optează să rămână în continuare primar din partea PDL.

„Subsemnatul Tudor Ștefănie, în calitate de Primar al Orașului Turda, ales pe lista Partidului Democrat Liberal, la alegerile din iunie 2012, în baza OUG nr.55/28.08.2014, pentru reglementarea unor măsuri privind administrația publică locală, art.unic alin. 1 și 2, declar că optez să rămân în continuare Primar din partea Partidului Democrat Liberal, filala Turda” se arată în textul documentului.

Acesta poate fi consultat și pe site-ul primăriei la adresa www.primariaturda.ro.


Edilul Turzii a venit cu această declarație în contextul în care se vehicula ideea că ar putea profita de ordonanța Guvernului Ponta care permite migrația primarilor la alte partide.

Ordonanţa de urgenţă permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile, fără ca aceştia să-şi piardă mandatul.


"Da, voi rămâne în continuare în Partidul Democrat Liberal, nu am intenția să merg în altă formulă politică, am un mandat de dus în cadrul acestui partid, am colegii care sunt alături de mine, conduc această organizație la Turda, eu mă mândreasc cu ceea ce avem astăzi în PDL! Restul sunt doar zvonuri", explica Ștefănie într-o declarație politică.

Etichete: pmp pdl tudor stefanie
abonare newsletter