Politică

Blaga: Demisia Monicăi Macovei nu e o surpriză. Nu regret susţinerea PDL pentru ea

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, după demisia Monicăi Macovei din partid, că nu regretă nimic din ceea ce a propus formaţiunii pentru susţinerea acesteia şi că mai departe românii vor vedea şi vor aprecia.

Blaga a spus că “nu e o surpriză pentru nimeni” faptul că Macovei a demisionat din PDL, informează Mediafax.

“Nu e o surpriză pentru nimeni, nu mă bucur de plecarea nimănui, dar doamna Macovei avea de ales. Dacă şi-ar fi înscris candidatura la prezidenţiale ca independent, era radiată din partid”, a adăugat Blaga. "Nu regret nimic pentru ce am propus partidului şi partidul a fost de acord în susţinerea doamnei Macovei. Mai departe, românii văd şi apreciază”, a mai declarat preşedintele PDL.


Monica Macovei, care şi-a anunţat candidatura independentă la Preşedinţie, a declarat, marţi, că pleacă din PDL. Macovei a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă. ”Multe decizii ale PDL au indus confuzie în PDL. Nu am înţeles de ce nu poate avea propriul candidat la prezidenţiale”, a mai declarat Monica Macovei, în opinia căreia Klaus Iohannis nu a dovedit ca reprezintă dreapta, că apără staul de drept şi vrea anticorupţie.

abonare newsletter