Politică

Cum comentează Elena Udrea afirmaţia că ar fi “protejata” lui Traian Băsescu

Elena Udrea a fost întrebată, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, în legătură cu evoluţia sa politică, dacă nu vrea să se desprindă de eticheta de "protejata din punct de vedere politic a lui Traian Băsescu".

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat că, indiferent cât va dura cariera sa politică, va rămâne un om politic loial proiectului preşedintelui Traian Băsescu pentru România, considerând că viziunea acestuia "despre ce trebuie să fie ţara aceasta trebuie dusă mai departe de cineva".

"Protejate sau susţinute au fost foarte multe colege în politică, de la Anca Boagiu, la Monica Macovei sau Roberta Anastase. Că una singură şi-a asumat să rămână până la capăt alături de proiectul preşedintelui, indiferent câtă supărare a generat această loialitate, este altceva sau că una singură şi-a asumat să ducă o luptă, care a fost şi a preşedintelui, până la capăt. Indiferent cât va dura cariera mea politică, voi rămâne un om politic loial proiectului preşedintelui Traian Băsescu pentru România. Cred în acest proiect şi că acesta trebuie continuat, de aceea mă aflu în PMP, din convingerea că viziunea lui Traian Băsescu despre ce trebuie să fie ţara aceasta trebuie dusă mai departe de cineva", a afirmat Udrea.


Întrebată, în continuare, dacă se gândeşte la varianta ca Traian Băsescu să preia conducerea PMP după ce îşi încheie mandatul de şef al statului, Elena Udrea a spus că totul depinde la ce se gândeşte acesta.

"Eu nu pot să mă gândesc la nimic, depinde ce se gândeşte domnul preşedinte", a subliniat Udrea.


Întrebată dacă şi-ar dori preluarea PMP de Băsescu, ea a răspuns că îşi doreşte "foarte multe lucruri din toamna aceasta".

Ultimele Stiri
abonare newsletter