Politică

Udrea: Trebuie să finalizăm proiectele lui Traian Băsescu, în 2016 vom fi principala forţă politică

Elena Udrea, candidat la şefia PMP, a susţinut la Congresul partidului că formaţiunea trebuie să finalizeze proiectele asumate de preşedintele Traian Băsescu şi poate să devină în 2016 principala forţă politică, menţionând că inclusiv în toamna acestui an PMP ar putea da şeful statului la alegeri.

Udrea a făcut o analiză a scorului electoral obţinut de PMP cu ocazia alegerilor europarlamentare din 25 mai.

"Acolo unde a contat mai mult lupta pentru statul de drept, a contat mai mult continuarea reformelor începute de Traian Băsescu, în special în mediul urban, ne-am atins obiectivul de a avea un scor de două cifre, un obiectiv pe care tot noi ni l-am propus. (...) Acolo unde mesajul nostru s-a auzit mai tare, acolo unde acţiunile noastre, campania noastră a fost mai vie, PMP a devenit cel mai important partid de centru-dreapta din România", a afirmat Udrea.


Ea a susţinut că PMP a învins PDL şi PNL în diaspora, în Bucureşti, Constanţa, Piteşti, Galaţi, Neamţ, Ploieşti, Focşani. Udrea a afirmat că partidul trebuie să înceapă consolidarea filialelor din teritoriu, care în acest moment acoperă doar 30% din localităţi.

"PMP este astăzi un partid de sine stătător, un partid care a confirmat, un partid care are doi europarlamentari. Avem propriul nostru electorat şi propria noastră identitate, nu trebuie să plecăm urechea la cântece de sirenă ale unora care fug mâncând pământul să-şi ascundă eşecul electoral. Deşi declarau ani la rândul că iubesc «pedeleaua» şi niciodată nu vor face ceva rău împotriva PDL, astăzi îi vând identitatea", a afirmat Udrea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter