Politică

Primarul Tudor Ștefănie: „Am votat pentru ca românii să aibă egalitate de șanse cu toți cetățenii Europei!”

Președintele PDL Turda, primarul Tudor Ștefănie a votat în această dimineață la ora 10, la Colegiul Tehnic Turda. Edilul orașului a venit la secția de votare încrezător în șansele partidului pe care-l reprezintă, cu accent pe drepturile pe care România trebuie să le aibă în calitatte de membru al Comunității Europene.

”În primul rând mi-aș dori ca românii să aibă egalitate de șanse cu toți cetățenii Europei, România la fel, să-și primească drepturile corespunzătoare pentru că suntem în Comunitatea Europeană. De asemenea, am votat pentru viitorul românilor și a României, pentru oameni foarte competenți care să ne reprezinte în cadrul comunității, pentru a atinge aceste obiective. Am votat pentru un proiect pe care l-am susținut și sper să fie aleși cei mai competenți români, de această dată avem nevoie cu adevărat de acești oameni, să fim o forță puternică care să ne reprezinte și care să ne aducă beneficii României și românilor” concluzionează președintele PDL Turda, primarul Tudor Ștefănie.

În judeţul Cluj sînt aşteptaţi duminică la urne 601.075 de cetăţeni cu drept de vot, pentru a desemna reprezentanţii în Parlamentul European în cele 653  secţii de votare.


Candidații clujeni la europarlamentare sunt: Corina Creţu (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ovidiu Colceriu (PNL), Daniel Buda (PDL), Csilla Hegedus (UDMR) şi Eckstein-Kovacs Peter (UDMR).

abonare newsletter