Politică

Traian Băsescu: Am votat pentru un partid nou. Apelul către români: dacă nu aveţi cu cine vota, anulaţi votul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în secţia de votare, că a votat pentru un partid nou, el făcând un apel la români să vină să voteze şi precizând că dacă aceştia nu îşi regăsesc opţiunile pe buletine, atunci să îşi anuleze votul, dar să nu absenteze.

Băsescu a votat, duminică la prânz, la Liceul Xenopol, împreună cu soţia sa, Maria. După ce a votat, în secţie, şeful statului a spus că a votat "cu un partid nou".

Aplaudat și huduit

Traian Băsescu a fost aplaudat, duminică, de un grup de simpatizanţi, la ieşirea din secţia de votare, el fiind însă şi huiduit de un alt grup de persoane.


La ieşirea din secţia de votare, grupul de simpatizanţi care l-a întâmpinat pe şeful statului şi la sosire l-a aplaudat pe Traian Băsescu. Una dintre persoanele din grup i-a oferit soţiei preşedintelui un buchet de flori. Printre simpatizanți s-au aflat și printre care Gabriel Berca (PMP), cu tricouri înscripţionate cu mesaje precum "Băsescu, always cool", "My president is Joe Biden's friend" şi "Preşedinte învingător".

În acelaşi timp, un alt grup de persoane l-a huiduit pe preşedinte.


Înainte de a se urca în maşină, Traian Băsescu le-a spus ziariştilor că se aştepta să fie şi huiduit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter