Politică

Află ce avere a făcut un consilier local din Turda în doar 2 ani de mandat

În mai puţin de 2 ani de mandat, consilierul PDL Turda, Daniela Florea, a reuşit să adune aproape 400.000 de lei, deşi veniturile familiei sale sale, oficiale, nu depăşesc 38.000 de lei/an.

foto turdanews.net foto turdanews.net

Dacă ar fi pus toţi banii deoparte şi nu ar fi cheltuit nici un leu, nici pe întreţinere, nici pe mâncare şi nici pe concedii, consilierului PDL Turda i-ar fi trebuit peste 10 ani ca să atingă suma pe care o avea la finele anului 2013 în conturi, scrie turdanews.net.

În declaraţia de avere din 2012, imediat după obţinerea mandatului de consilier local din partea PDL, Daniela Florea a tras o linie la capitolul rezervat activelor financiare, semn că nu avea nici un leu sub formă de conturi, depozite bancare, fonduri de investiţii sau alte forme de economisire şi investire. La mai puțin de doi ani după câștigarea mandatului, consilierul PDL Turda a menţionat existenţa unor active financiare de aproape 400.000 de lei. Conform sursei citate, este vorba de un depozit bancar la Raiffeisen Bank de 114.500 lei (echivalentul venitului total al familiei pe mai bine de 3 ani), dar şi de un cont, tot la Raiffeisen Bank, sub forma unor fonduri de investiţii sau echivalente, inclusiv fonduri de pensii, în valoare de 279.080 lei.


Potrivit turdanews.net, Daniela Florea nu și-a exprimat punctual de vedere cu privire la acest subiect.

Ultimele Stiri
abonare newsletter