Politică

Elena Udrea a sărit cu paraşuta. Cum a comentat Băsescu acest gest

Elena Udrea a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri, joi, la aerodromul Clinceni, ea declarând apoi că "este o senzaţie care merită încercată", că îşi dorea de foarte mult timp să facă acest lucru şi că va repeta experienţa.

Elena Udrea Elena Udrea

"M-am descurcat foarte bine, primele secunde n-am văzut mare lucru, dar echipa a fost minunată. N-am avut nicio teamă, e o senzaţie care merită încercată. Am făcut-o şi pe asta", a declarat Udrea după ce a sărit cu paraşuta, citată de Mediafax.Ea a spus că îşi dorea de foarte mult timp să facă acest lucru. "Faptul că am avut tot timpul instructorul în spatele meu m-a făcut să mă simt relaxată. Mi-ar fi plăcut să mai dureze. O să mai încerc, cu siguranţă", a adăugat Udrea.

Ea a mai spus că "România se vede frumos de sus". "Căderea liberă e unică, e incitantă, nu ştii ce ţi se întâmplă", a povestit Elena Udrea.


Traian Băsescu a comentat saltul Elenei Udrea, într-o intervenţie la un post de televiziune, comparând-o cu Victor Ponta: "Oricum îi vezi şi altă dimensiune. Dacă aş compara-o cu Ponta, care stătea cu fundul în barcă în timp ce jandarmii îl trăgeau, e o altă dimensiune", a spus Băsescu la B1 despre saltul acesteia.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter