Politică

Uioreanu: „PNL Cluj deschide lista pentru europarlamentare“

Norica Nicolai deschide lista pentru alegerile europarlamentare, însă aşa cum Monitorul de Cluj anunţa încă de săptămânile trecute, organizaţia judeţeană a mai propus un nume.

Norica Nicolai Norica Nicolai

PNL Cluj va merge la europarlamentare cu Norica Nicolai şi cu Ovidiu Colceriu. Primarul din Sânpaul şi totodată preşedinte al Asociaţiei comunelor din Cluj se află pe poziţia 26.

„Pentru noi este o onoare faptul că Biroul Politic Central a fost de acord cu propunerea Delegației Teritoriale a PNL de a acorda prima poziție pe lista de candidați unui membru al organizației Cluj. Chiar dacă nu este originară din județul nostru, doamna Nicorica Nicolai este de 14 ani membru al PNL Cluj, inițial la Huedin și acum la Florești, unde și-a deschis și cabinet parlamentar. Domnia sa ne-a reprezentat în două legislaturi în Parlament, între 2000 și 2008, ca senator de Cluj, iar din 2009 este europarlamentar. Cred că prin această decizie organizația clujeană și-a căpătat locul pe care îl merită și pentru aceasta mulțumesc tuturor liberalilor din județ pentru ceea ce au făcut pentru partid“, a declarat Horea Uioreanu, preşedintele PNL Cluj.  


Liderul liberalilor clujeni mai subliniază că Ovidiu Colceriu, primarul comunei Sînpaul, aflat la al treilea mandat intră pentru prima dată într-o cursa electorală de asemenea anvergură, însă „este obișnuit cu scrutinurile, fiind şi președintele în exercițiu al Asociației Comunelor din județul Cluj și vicepreședinte al Asociației Naționale a Comunelor“.

Vă reamintim, în urmă cu câteva săptămâni, liderul PNL Cluj Horea Uioreanu preciza că îşi doreşte ca judeţul Cluj să mai aibă un candidat la alegerile europarlamentare, astfel că îl va propune şi pe Ovidiu Colceriu.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter