Politică

PSD-iștii clujeni se antrenează pentru europarlamentare. Petrecere cu URNA MOBILĂ!

În vreme ce la București abia se lăsa liniștea în cimitirul unde pilotul Adrian Iovan era condus pe ultimul drum, la Cluj peste 1.500 de membri PSD chefuiau de mama focului.

Invitatul de onoare a fost nimeni altul decât prima doamnă a PSD, europarlamentarul Daciana Ponta, soția premierului, informează adevarul.ro, care publică și poze de la petrecere.

Printre oaspeți: foștii miniștri Ioan Rus, Vasile Dâncu, senatorul Alexandru Cordoș, deputații Aurelia Cristea și Cornel Itu, consilierul local Remus Lăpușan, șeful Inspectoratului Școlar Județean - Valentin Cuibus, directorul Administrației Bazinale Someș-Tisa a Apelor Române și consilier județean - Dănuț Dorel Canta, fostul prefect, ministru și membru al CNA - Grigore Zanc și europarlamentarul Corina Crețu.


La Hotelul Napoca, stabiliment de 4 stele, social-democrații au petrecut ca la nuntă, cu lăutari, muzică de dans și meniu bogat. Petrecerea, la care au participat toți capii PSD Cluj, a început la ora 16 și s-a spart după 21. 

Surse care au participat la chermeză susțin că pentru distracția membrilor PSD a fost organizată o tombolă, bilețelele trebuind depuse într-o cutie asemănătoare unei urne mobile folosită la alegeri.


În timp ce pesediștii chefuiau, în centrul orașului clujenii renunțau la Hora Unirii, în semn de doliu și solidaritate cu familiile Iovan și Ion, care i-au condus pe ultimul drum pe pilotul Adrian Iovan și studenta la medicină Aura Ion, decedați în accidentul de avion de lângă Beliș. Spre deosebire de restul clujenilor, care au dat dovadă de decență și empatie, social-democrații nu a avut nicio reținere să danseze și chiar să se prindă în hore. Doar nu i-a văzut nimeni, nu-i așa?! 

Așchia nesimțirii nu sare departe de trunchiul familiei


Gestul Dacianei nu e ceva neobișnuit în familia Ponta. Luni seara, în timp ce Aura Ion murea, iar echipele de salvatori se chinuiau să coboare de pe munte victimele accidentului, premierul Victor Ponta însoţit de Daciana, vicepremierul Liviu Dragnea şi alţi fruntaşi PSD-iști chefuiau la restaurantul “Trattoria Il Calcio”, o locantă de fițe din București.

A doua zi, la Satu Mare, mare chef mare...


Cu peste 1.000 de membri de partid, după aceeași regie: muzică, lăutari, sarmale. În prezidiu, alături de Daciana Ponta și Corina Crețu, s-au aflat Ioan Rus, Liviu Pop și Ioan Mircea Pașcu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter