Politică

2004 amendamente, depuse la proiectul legii descentralizării

Deputații și senatorii au depus la Secretariatul general al Camerei Deputaților 2004 amendamente la proiectul de lege privind descentralizarea, la 37 de capitole ale proiectului.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Camerei Deputaților, amendamentele au fost depuse de parlamentari ai PSD, UDMR, PNL, PC și PP-DD.

Deputații și senatorii au avut timp la dispoziție pentru a depune amendamente la acest proiect de vineri până luni la ora 15:00. Guvernul urmează să-și angajeze răspunderea marți pe proiectul de lege privind descentralizarea, în plenul comun al Parlamentului.


1724 amendamente, depuse de deputatul PSD Mircea Dobre

Deputatul PSD Mircea Dobre a depus peste 1724 de amendamente la proiectul de lege privind descentralizarea asupra căruia Guvernul îşi va angaja răspunderea, din totalul de 2004 amendamente depuse de 37 de parlamentari şi înregistrate la Camera Deputaţilor şi Senat.

Din partea UDMR au fost depuse de către preşedintele formaţiunii, Kelemen Hunor, dar şi de către vicepreşedintele UDMR, Laszlo Borbely, 85 de amendamente.


De asemenea, mai mulţi parlamentari PPDD au semnat 42 de amendamente.

Totodată, o serie de parlamentari PNL au depus individual sau în numele grupului parlamentar o serie de amendamente.


Din partea PDL nu au fost înregistrate amendamente la proiectul de lege privind descentralizarea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter