Politică

Antonescu o dă la întors: Pentru mine Transilvania este importantă, vom aloca bani pentru aeroport

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că pentru partidul pe care îl conduce regiunea Transilvania este foarte importantă şi că la rectificarea bugetară va aloca sumele necesare pentru finalizarea pistei aeroportului clujean. Declaraţia sa vine la câteva minute după ce iniţial a spus că nu va face lobby pentru acest proiect.

Crin Antonescu a precizat la sediul PNL Cluj că Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca reprezintă o prioritate.

„Pentru noi, actuala majoritate parlamentară, cu oameni propuşi şi susţinuţi în administraţia locală, cu Guvernul din care facem parte şi pe care îl susţinem, există priorităţi. Dezvoltările, extinderea de la noua pistă a aeroportului Cluj constituie o asemenea prioritate. Având în vedere importanţa majoră regională, nu doar municipală, categoric vom susţine cu prilejul rectificării bugetului alocarea sumelor necesare pentru finalizarea sa. Este un lucru pe care îl asum din punct de vedere politic, ministrul finanţelor este liberal, ministrul apelor şi pădurilor este liberal, că mai cu seamă preşedintele Consiliului Judeţean Cluj este liberal, Horea Uioreanu, consider deci că este o obligaţie politică majoră pentru noi de care ne vom achita, susţinerea şi achitarea de acest proiect. Este o prioritate pentru noi ca partid Transilvania pentru că am primit multe voturi, am primit încredere. Suntem foarte conştienţi de responsablitatea care ne revine”, a spus Antonescu.


Crin Antonescu a inspectat lucrările la noua pistă a aeroportului clujean, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi vicepreşedintele PNL, Horea Uioreanu, directorul aeroportului clujean, David Ciceo, Eduard Hellvig, secretar general PNL, Marius Nicoară, preşedintele PNL Cluj şi mai mulţi parlamentari de Cluj. Aici, Antonescu a spus că nu va face lobby pentru acest proiect.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter