Politică

Alin Tișe: “Guvernul Ponta dă afară specialiști pentru a face loc usl-iștilor”

Senatorul PDL de Cluj Alin Tișe cere premierului Victor Ponta să prezinte criteriile transparente și obiective în privința disponibilizărililor celor 6.000 de funcționari publici pe care USL le pregătește prin Ordonanța de Urgență 77 din 2013, sub deviza “pleacă un specialist și vine un usl-ist”.

Parlamentarul cere, de asemenea, Avocatului Poporului să atace „măcar în al douăsprezecelea ceas” la Curtea Constituțională această ordonanță abuzivă.

„Cel care pleacă este epurat politic, fără a i se preciza criteriile transparente și obiective. Sunt oameni obișnuiți care nu au funcții de conducere. Mai mult, aceste deconcentrate au primit o nouă solicitare pentru disponibilizări în luna septembrie. Cerem Avocatului Poporului să atace măcar în al douăsprezecelea ceas această ordonanță, la CCR. În toamnă PDL și va sesiza la CCR această ordonană abuzivă. Vorbim de 6..000 de familii epurate politic, fără a li se spune care sunt criteriile, ceea ce nu este firesc într-un stat de drept”, a declarat Alin Tișe. 
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter