Politică

Contractul CFR Marfă va fi desfiinţat dacă un va fi finalizat în maximum 60 zile

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, că dacă procedura de privatizare a CFR Marfă nu va fi finalizată în maximum 60 zile calendaristice, contractul va fi desfiinţat fără orice altă formalitate şi fără intervenţia instanţei, independent de orice culpă a cumpărătorului, transmite Guvernul.

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfă a fost aprobat de Guvern, în şedinţa de miercuri.

"Dacă finalizarea nu va avea loc, independent de orice culpă a cumpărătorului, într-o perioadă de maxim 60 de zile calendaristice de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, contractul se desfiinţează de plin drept fără a mai fi necesară punerea în întârziere şi fără orice altă formalitate prealabilă şi fără intervenţia instanţei", informează Executivul, potrivit Mediafacx.ro.


Premierul Victor Ponta a declarat că acest contract de vânzare a companiei CFR Marfă va fi semnat doar după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

"Dacă CSAT se opune, contractul nu va fi semnat deloc (...) Până pe 23 septembrie trebuie să semnăm sau nu contractul. Dacă este din vina noastră, nu se întâmplă nimic. Pur şi simplu se anulează licitaţia", a spus Ponta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter