Politică

PDL lansează în toamnă campania „SOS Autostrada Transilvania”

Democrat liberalii demarează în luna septembrie campania de strângere de semnături pentru a determina USL să finanțeze în continuare de la buget Autostrada Transilvania.

“PDL consideră că USL a abandonat acest proiect al autostrăzii Transilvania, la fel cum a abandonat și proiectul Spitalului Regional de Urgență, în ciuda faptului că în campania electorală a promis că aceste proiecte vor fi prioritare. Sub deviza  - SOS Autostrada Transilvania vom demara această campanie în septembrie pentru a aduna semnături, vom organiza proteste în stradă, pentru a sensibiliza USL să continue finanțarea autostrăzii, așa cum a făcut guvernul Boc”, a declarat senatorul PDL Alin Tișe.

Pe de altă parte senatorul clujean a criticat USL pentru numărul foarte mare (162) de ordonanțe emise într-un an și jumătate.


“USL fuge de CCR ca dracul de tămâie. Prin această modalitate de a conduce România asistăm la o confiscare a democrației. Nu se justifică emiterea de ordonanțe de urgență având această majoritate confortabilă de 70%. Doar situațiile de urgență trebuie  tratate prin emiterea de ordonanțe de urgență”, a mai declarat Tișe

Ultimele Stiri
abonare newsletter