Politică

Emil Boc a transformat Clujul în Sillicon Valey al Europei

Emil Boc a transformat Clujul în Sillicon Valey al Europei, a declarat Manfred Weber, președintele Partidului Popular European (PPE).

Emil Boc a transformat Clujul în Sillicon Valey al Europei. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc Emil Boc a transformat Clujul în Sillicon Valey al Europei. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc

 

 


Emil Boc a transformat Clujul în Sillicon Valey al Europei, a declarat Manfred Weber, președintele Partidului Popular European (PPE). 

 


Oficialul european a mai punctat faptul că România s-a transformat într-o adevărată poveste de succes sub administrația PNL. 

„Aici în România pot să vorbesc despre poveștile de succes. Când vin la București, observi evoluția, dezvoltarea pozitivă din ultimii ani, în special în administrația PNL. În special, Emil Boc a transformat Clujul în Sillicon Valey al Europei. Sunt cu adevărat modele de succes pentru a fi o țară cu o economie modernă. 
 


Acest lucru influențează viața cetățenilor în fiecare zi. Cresc veniturile și calitatea vieții. Așa face PPE pentru a oferi rezultate cetățenilor. Ne confruntăm cu probleme serioase-războiul din Ucraina”, a precizat Manfred Weber.

De asemenea, președintele PPE a mai precizat că în momentul de față este nevoie ca Europa să fie unită. 


„Vrem să păstrăm pacea care este pentru toți europenii un element-cheie. De aceea, suntem apropiați de prietenii noștri ucraineni și moldoveni. În al doilea rând, vrem să păstrăm unitatea societății în Europa. Avem nevoie de prosperitate, creștere economică. Trebuie să creem legături între zonele rurale și orașe. Trebuie să fim uniți. Asta face parte din ADN-ul Partidului Popular European, aici în România al PNL”, a conchis Manfred Weber, în cadrul conferinței de presă premergătoare congresului PPE de la București. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vot în unanimitate pentru aderarea României la Schengen. Emil Boc: „Un eveniment major, un câștig pentru România”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter