Politică

Mult și ieftin! Deputații vor să plătească maxim 24 de lei pe un meniu: ciorbă, felul 2 și desert

Maxim 24 de lei pentru un prânz complet. Supe, ciorbe, șnițele, fripturi, dar și prăjituri sau înghețată. Deputații vor să mănânce mult și ieftin!

sursă foto Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor sursă foto Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor

 

Camera Deputaților a scos la licitație în SICAP un contract cu o valoare maximală de 21 milioane lei pentru servicii de concesiune pe doi ani a cantinei și bufetelor din incintă. Contractul are posibilitatea de extindere pe încă un an, iar redevența se va plăti lunar. 


„Camera Deputaților va concesiona serviciile de alimentație publică în cadrul «Salonului Brâncovenesc» și a unor bufete, cu scopul de a asigura pregătirea și servirea hranei pentru deputați, personalul din serviciile Camerei Deputaților, ziariști acreditați la Camera Deputaților și pentru alți participanți la lucrările în plen și în comisii ale Camerei Deputaților, precum și pentru acțiunile de protocol ale acesteia (…) Presupune servicii de pregătire și servire a mesei pentru salariați și alte categorii de persoane din Palatul Parlamentului (mic dejun, dejun, cină festivă, mese oficiale, dineuri, cocktail-uri etc.), iar ocazional pot fi solicitate servicii de catering la evenimentele desfășurate în spațiile aparținând Camerei Deputaților (seminarii, simpozioane, reuniuni, conferințe, etc.)”, este descrierea achiziției.

Ce vor deputații de la viitorul concesionar? 

Să asigure servirea mesei luni-joi, între intervalul 11.00 – 16.00 și vineri, între 11.00 – 14.00 pentru un grup țintă de circa 2.000 de persoane, angajați din Camera Deputaților sau vizitatori și să poată extinde, la cerere, acest program, în caz că există solicitări pentru simpozioane, cocktailuri, alte evenimente de acest tip. 


Cel mai important lucru îl reprezintă însă cerințele pentru cantina. Deputații știu ce vor și la ce preț. 

„1) două variante de meniuri economice (cu maxim două repetări pe săptămână), la prețul de maxim 20 lei cu TVA/meniu care vor cuprinde fel principal + garnitură;
2) două variante de meniu office compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, la un preț maxim de 24 lei cu TVA/meniu:


a) felul 1: supe, ciorbe, borșuri, aperitive calde și altele asemenea;
b) felul 2: fripturi/șnițele, mâncăruri scăzute împreună cu garnituri și salate și altele asemenea + chiflă/pâine;
c) desert: fruct, prăjitură, înghețată etc.

3) un meniu vegetarian/vegan;
4) un meniu diversificat care să includă și alte feluri de mâncare și desert, altele decât cele din meniurile prezentate mai sus”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferii care nu își plătesc amenzile în termen de 60 de zile de la primirea lor ar putea rămâne fără permis de conducere. Proiectul a fost înregistrat la Camera Deputaților

Legea privind carantina a fost adoptată în Camera Deputaților. Când vor fi internați pacienții și când se impune izolarea?

Undă verde în Camera Deputaților pentru Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter