Opinii

Orchestra Buena Vista Social Club concertează la Cluj

Orchestra Buena Vista Social Club ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa concertează mâine, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, venind pentru prima dată în formulă completă în oraşul de pe Someş.

Ultimele bilete pentru această reprezentaţie de excepţie sunt disponibile la birourile Diesel Club, Polus Center, Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi on-line, pe www.dieselclub.ro.

„Ne exprimăm regretul pentru accidentul tragic petrecut în Muntenegru, soldat cu pierderi de vieţi omeneţti. Ca omagiu pentru cei afectaţi de acest accident, am încercat să amânăm concertul de la Cluj-Napoca susţinut de Orquesta Buena Vista Social Club ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa, dar programul strict al artiştilor şi angajamentele asumate de aceştia nu ne-au permis reprogramarea. De aceea, în semn de respect faţă de clujenii şi cei care vin din alte localităţi special pentru a-i vedea pe muzicienii cubanezi, concertul se va desfăşura după cum era stabilit, mâine seară, de la ora 20”, a declarat Mircea Buteanu, reprezentantul Diesel Events, organizatorul evenimentului.


Artiştii mai susţin un singur concert în România în această perioadă: diseară, la Sala Palatului din Bucureşti.

Etichete: concert muzica
abonare newsletter