Național

Tragedie la scăldat, în Giurgiu. Un minor a murit înecat după ce a ieșit cu prietenii să se răcorească

Un băiat în vârstă de 17 ani din municipiul Giurgiu s-a înecat vineri seară în canalul Plantelor de la marginea oraşului în timp ce se afla cu prietenii la scăldat.

În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat/ Foto: fotografie generică ISU Hunedoara - Facebook În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat/ Foto: fotografie generică ISU Hunedoara - Facebook

 

„În această după-amiază, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru căutarea unui băiat, în vârstă de 17 ani, care a intrat în canalul Plantelor şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Din primele informaţii, acesta se afla la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. 


 

La faţa locului s-au deplasat scafandrii, cu ambarcaţiunea din dotare, o autospecială de stingere dotată cu accesorii specifice de salvare şi o ambulanţă SAJ”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.
 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 După aproximativ zece minute de la sosirea scafandrilor, băiatul a fost găsit la fundul apei şi scos la suprafaţă de către aceştia.

Echipajele SMURD şi SAJ au efectuat aproape o oră manevre de resuscitare în încercarea de a salva viaţa băiatului, dar acesta nu a putut fi salvat şi medicul de pe ambulanţa SAJ Giurgiu a declarat decesul. 


 

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a murit înecat în Someș, la Bonțida. Medicii nu l-au mai putut salva

Bărbatul din Turda care a sărit în mare să își salveze copilul a murit. Turdeanul nu știa să înoate

Ultimele Stiri
abonare newsletter