Național

Polițist din Botoșani, anchetat după ce a condus mort de BEAT și a produs un accident

Un agent de poliţie din judeţul Botoşani este cercetat penal după ce ar fi produs un accident rutier pe fondul consumului de alcool.

Polițist din Botoșani, prins la volan sub influența alcoolului/ Foto: pixabay.com Polițist din Botoșani, prins la volan sub influența alcoolului/ Foto: pixabay.com

 

Un agent de poliţie din judeţul Botoşani este cercetat penal după ce ar fi produs un accident rutier pe fondul unei alcoolemii de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.


 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, accidentul a avut loc, sâmbătă, pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, iar martorii au sunat la 112.
 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 



„Echipajul de poliţie dirijat la faţa locului a identificat pe strada indicată de apelant un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, precum şi conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Dorohoi. În urma incidentului a fost avariat doar autoturismul, conducătorul auto neavând nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul de 27 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. (...) Având în vedere calitatea conducătorului auto, conducerea Inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de acesta”, a afirmat Delia Nenişcu.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, urmând ca, în funcţie de rezultatele acestora, să fie dispuse măsuri.


 

CITEȘTE ȘI:

Minor de 14 ani pe bicicletă, lovit de o mașină condusă de un șofer BEAT, în Turda

Un șofer din Cluj s-a urcat rupt de BEAT la volan și a făcut un accident

Ultimele Stiri
abonare newsletter