Actualitate

Minor de 14 ani pe bicicletă, lovit de o mașină condusă de un șofer BEAT, în Turda

Un accident rutier s-a produs vineri seara, pe strada Câmpiei, din municipiul Turda. Un șofer beat a acroșat un minor de 14 ani care mergea pe bicicletă.

Bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând cu oglinda laterală un minor de 14 ani, care se deplasa pe bicicletă/ Foto: pixabay.com Bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând cu oglinda laterală un minor de 14 ani, care se deplasa pe bicicletă/ Foto: pixabay.com

 

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând cu oglinda laterală un minor de 14 ani, care se deplasa pe bicicletă.


 

„Accident rutier produs în jurul orei 18.00, pe strada Câmpiei, din municipiul Turda 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Un conducător auto de 58 de ani, care circula cu o autoutilitară în direcția Cluj-Napoca, ar fi părăsit controlul asupra direcției de mers, auto acroșând cu oglinda laterală un minor de 14 ani, care se deplasa cu o bicicletă în aceeași direcție, pe acostament, rezultând rănirea acestuia. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat concentrația de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Biciclist de 70 de ani din Gherla, LOVIT de o mașină. Bărbatul a fost dus la spital

VIDEO. Livrator de la Food Panda, lovit de o mașină într-o intersecție din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter