Național

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, a ajuns în România. Se va întâlni cu refugiați ucraineni

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a ajuns vineri în România. În vizita sa se va întâlni cu mai mulți oficiali, cu soția președintelui Iohannis, dar și cu refugiați ucraineni.

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA / Foto: depositphotos.com Jill Biden, Prima Doamnă a SUA / Foto: depositphotos.com

 

 


Jill Biden se va întâlni cu oficiali militari ai SUA, ai NATO și din cadrul Guvernului României, la Baza Mihail Kogălniceanu, după care va pleca spre București, scrie biziday.ro.

 


În cursul zilei de sâmbătă, Prima Doamnă se va întâlni cu soția președintelui României, Carmen Iohannis și va vizita o şcoală publică din Bucureşti unde învață elevi ucraineni refugiaţi.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Când călătorea către România, Jill Biden a postat un mesaj pe Twitter:


„În drum spre România și Slovacia, pentru a petrece Ziua Mamei alături de mame și copii de origine ucraineană, care au fost nevoiți să-și părăsească locuințele din cauza războiului lui Putin. Voi vizita de asemenea și trupele militare americane și-mi voi exprima recunoștința pentru ajutorul oferit țărilor vecine și organizațiilor umanitare.”

Aceasta este a doua vizită făcută în străinătate, în calitate de Prima Doamnă a Americii, de când soțul său, Joe Biden, a început mandatul de președinte al Americii. 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Joe Biden se va deplasa în zona graniței cu Ucraina

Joe Biden: „Vom trimite noi trupe în Europa. Vom apăra toate statele NATO”

Ultimele Stiri
abonare newsletter