Național

21 de mașini, distruse după ce acoperișurile a trei blocuri din Craiova au căzut peste ele. Efecte ale vijeliei

Un număr de 21 de autoturisme au fost avariate după ce acoperişurile a trei blocuri din Craiova au căzut peste ele din cauza vijeliei din noaptea de miercuri spre joi.

21 de mașini, distruse după ce acoperișurile a trei blocuri din Craiova au căzut peste ele / foto:  editie.ro 21 de mașini, distruse după ce acoperișurile a trei blocuri din Craiova au căzut peste ele / foto: editie.ro

 

 


Potrivit ISU Dolj, în urma fenomenelor meteo cod galben, descărcări electrice de vijelii şi grindină, în municipiul Craiova - cartierul Craioviţa Nouă, bulevardele Dacia şi Oltenia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea părţilor de acoperiş la trei blocuri de locuinţe.

 


„După ce au fost înlăturate elementele din structura acoperişului, s-a constatat că au fost avariate 21 de autoturisme de la cele trei blocuri de locuinţe. Nu au fost înregistrate victime”, informează ISU Dolj.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Tot în municipiul Craiova, pe străzile Pârâului şi Burebista, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unor copaci căzuţi pe carosabil, fără a produce pagube materiale.


Şi echipaje de la Regia de Administrare a Domeniului Public Craiova au intervenit pentru degajarea a cinci copaci căzuţi pe carosabil. De asemenea, Serviciul Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Valea Stanciului a intervenit pentru degajarea unui copac, căzut pe carosabil, în comuna Valea Stanciului.

CITEȘTE ȘI:

COD GALBEN de inundații în Cluj! Meteorologii avertizează că vor fi ploi torențiale, vijelii și grindină

Cluj și alte 4 județe, afectate de vânt și ploile puternice: beciuri inundate, copaci doborâți

abonare newsletter