Național

Polițist, acuzat că a agresat un minor în secția de Poliție

Un polițist din Prahova a fost acuzat că a agresat un minor, chiar în sediul secției de Poliție. A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă.

Polițist, acuzat că a agresat un minor în sediul secției de Poliție

 

 


Un poliţist prahovean este acuzat că ar fi agresat un minor în sediul secţiei de Poliţie, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, iar Biroul de Control Intern al IJP Prahova a declanşat o cercetare prealabilă în acest caz.

 


Conform datelor comunicate de IJP, o femeie din comuna Gornet Cricov a solicitat, vineri, intervenţia unui echipaj medical, întrucât fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresat de poliţişti.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„În baza sesizării s-a constituit echipa operativă, care, din primele verificări, a constatat faptul că, la data de 17 martie, minorul în cauză a fost invitat la sediul unităţii de poliţie în vederea consilierii acestuia cu privire la un conflict pe care l-ar fi avut cu un alt coleg, în incinta unei unităţi de învăţământ”, precizează sursa citată.


Surse apropiate anchetei au declarat, pentru AGERPRES, că rezultatul consultului medical confirmă o agresiune asupra minorului.

În aceste condiţii, faţă de poliţist a fost declanşată cercetarea prealabilă prin Biroul de Control Intern al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.


Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competentă.

Sursă foto: Poliția Română

CITEȘTE ȘI:

Un nou scandal cu un polițist local din Cluj-Napoca în prim plan! Agentul, acuzat de spionaj. VIDEO

Elevă de 9 ani din Florești, BĂTUTĂ de un polițist local. Fapta s-a petrecut în autobuzul școlar

Ultimele Stiri
abonare newsletter