Național

Polițist, BĂTUT de un INTERLOP într-un mall. Ce a pățit agresorul? VIDEO

Un polițist din Timişoara a fost lovit cu pumnul și pus la pământ de un bărbat cunoscut ca făcând parte din mediul interlop, în prezenţa altor poliţişti, care nu au reacţionat să-şi apere colegul.

Polițist lovit de un interlop. Foto: Captură ecran video Facebook/ TVR Timișoara. Polițist lovit de un interlop. Foto: Captură ecran video Facebook/ TVR Timișoara.

 

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a precizat, marţi seara, că nu se poate lua în discuţie o lipsă de reacţie din partea Poliţiei, ci se poate vorbi de „o corectă evaluare a situaţiei de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze şi să nu survină rănirea altor persoane”.


 

„Esenţial de precizat este că bărbatul (agresorul - n.r.) a fost imobilizat la faţa locului de către ceilalţi poliţişti, care se aflau în misiune. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş”, a mai transmis Biroul de presă al Poliţiei Timiş.


Poliţia a fost sesizată că în mall a izbucnit un scandal, iar omul legii a intervenit să aplaneze conflictul, dar a fost lovit de interlop. Poliţistul a fost agresat în timp ce făcea controale în barurile din zonă, pentru a vedea dacă accesul se face pe baza certificatului verde.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat agresiv a furat o căruță cu doi cai de la o femeie și un minor, pe un drum din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter