Actualitate

Un bărbat agresiv a furat o căruță cu doi cai de la o femeie și un minor, pe un drum din Cluj

Un bărbat a furat o căruță cu doi cai, în timp ce era condusă de o femeie și un minor, pe un drum din Tureni, județul Cluj.

Un bărbat agresiv a furat o căruță cu doi cai de la o femeie și un minor, pe un drum din Cluj Un bărbat agresiv a furat o căruță cu doi cai de la o femeie și un minor, pe un drum din Cluj

 

 


Potrivit Poliției, hoțul a fost agresiv cu femeia și minorul.

 


Din fericire, bărbatul a fost identificat de către polițiști și reținut la secția de Poliție timp de 24 de ore.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 7 februarie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din comuna Tureni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 6 februarie a.c. cu privire la faptul că o femeie de 27 de ani și un minor de 14 ani, au fost deposedați prin manifestarea de acte cu violență de atelajul hipo, precum și de două cabaline, în timp ce se deplasau pe un drum agricol, înspre localitatea Tureni.

În urma activităților derulate de polițiști, persoana bănuită de activitatea infracțională a fost identificată, fiind totodată recuperat atelajul hipo, precum și cele două cabaline.


Urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, 8 februarie a.c., acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Cluj-Napoca, între mașina unui șofer de 21 de ani și o autospecială SMURD. Un paramedic a fost rănit. FOTO

O femeie din Florești, încătușată după ce ar fi vrut să bea șampanie fără să plătească într-un magazin. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter