Național

A murit Victor Socaciu. Anunțul a fost făcut de fosta sa soție

Cântărețul de muzică folk Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de fosta lui soție, Marina Almășan.

A murit Victor Socaciu. Anunțul a fost făcut de fosta sa soție A murit Victor Socaciu. Anunțul a fost făcut de fosta sa soție

 

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi politician şi apoi diplomat, s-a stins din viaţă luni, la Bucureşti. Încă din luna septembrie starea sa de sănătate se agravase. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate.


„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…


Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a transmis Marina Almășan, pe Facebook.

 

CITEȘTE ȘI:

A murit Benone Sinulescu. O pneumonie care s-a agravat ar fi cauza morții artistului

A murit Dorli Blaga, fiica marelui poet Lucian Blaga: „Poveștile ei sunt extraordinare”

Ultimele Stiri
abonare newsletter