Național

Incendiu VIOLENT la primăria unei localități din Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat. FOTO

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la sediul Primăriei Beleţi-Negreşti. Din primele verificări, focul ar fi fost pus intenţionat.

Incendiu VIOLENT la primăria unei localități din Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat. FOTO/ SURSA FOTO: arges-stiri.ro Incendiu VIOLENT la primăria unei localități din Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat. FOTO/ SURSA FOTO: arges-stiri.ro

 

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 03,00, mai multe autospeciale de stingere intervenind la faţa locului. La sosirea pompierilor ardeau sediul primăriei şi două anexe ale acesteia.


„Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei şi acoperişul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă şi generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei şi alte birouri. Nu au fost victime. În interiorul construcţiilor au ars şi documente. La locul evenimentului este şi conducerea ISU Argeş, iar intervenţia este coordonată de către inspectorul-şef”, au anunţat reprezentanţii ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, exista riscul ca flăcările să se extindă şi la celelalte încăperi şi vecinătăţi, însă pompierii au împiedicat propagarea acestora. Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingerea focarelor. La intervenţie au participat şase autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă. Alimentarea cu apă s-a făcut în navetă de la un hidrant care se află la câţiva kilometri distanţă.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere”, precizează ISU Argeş. 

CITEȘTE ȘI:

Pensiunea Monor, distrusă în totalitate de explozia produsă pe strada Dunării. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter