Național

Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, rămâne în arest preventiv. Magistrații i-au respins cererea de plasare în arest la domiciliu.

Tânărul de 23 de ani din Caraş-Severin, acuzat că şi-a omorât iubita de 21 de ani, într-un apartament din Timişoara, rămâne în arest.

Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la medicină în Timișoara, cu mai multe lovituri de cuțit, rămâne în arest/Foto: pixabay.com Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la medicină în Timișoara, cu mai multe lovituri de cuțit, rămâne în arest/Foto: pixabay.com

 

 


Tânărul care şi-a ucis luna trecută iubita, studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara, a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Magistrații de la Tribunalul Timiş i-au respins solicitare, iar măsura arestului preventiv a fost prelungită cu 30 de zile.

 


În cererea de schimbare a măsurii arestului preventiv, avocatul tânărului a invocat probleme de natură medicală de care acesta ar suferi din copilărie. 

CITEȘTE ȘI: 
Studentă găsită moartă într-un apartament din Timișoara. A fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

De altfel, tânărul este supus unei expertize psihiatrice la IML Timişoara, pentru a se vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a ucis iubita.


Miercuri, magistrații de la Tribunalul Timiş au respins solicitarea tânărului privind arestul la domiciliu şi au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, tânăra descoperită moartă într-un apartament din Timișoara la finalul lunii martie, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. Se pare că a fost vorba despre o crimă din gelozie, studenta în vârstă de 21 de ani fiind înjunghiată de iubitul ei. Ulterior, tânărul a fost reținut și este cercetat pentru omor. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, arestat preventiv

abonare newsletter