Național

Mașină căzută în Dunăre! Era condusă de un băiat care nu avea permis auto. VIDEO

O maşină la volanul căreia se afla un tânăr de 18 ani, fără permis auto, a căzut în Dunăre, vineri seară, în zona Falezei, județul Brăila.

Mașină căzută în Dunăre / Foto: captură video YouTube Mașină căzută în Dunăre / Foto: captură video YouTube

 

 


Poliţiştii au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 21:00, cu privire la faptul că o maşină care era staţionată pe Faleza Dunării ar fi căzut în apă, potrivit Poliției Brăila.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde i-au identificat pe doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani. Din primele date, s-a constatat faptul că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul maşinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu maşina în apă. Tânărul a reuşit să iasă din maşină, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul care s-a urcat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, precizează IPJ Brăila.


Ambii tineri au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi încredinţarea autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un atelier de prelucrarea lemnului, extins la vecini, în Sic (Cluj)! Pompierii s-au luptat 6 ORE cu flăcările.

O mamă și 7 copii din Satu Mare, în stare gravă după ce s-au spălat cu soluție pentru oi. 4 copii, aduși de urgență la Pediatrie Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter