Național

Bucăți de cadavru uman, descoperite într-o zonă montană din Argeș

Un fragment dintr-un cadavru uman a fost găsit de un localnic în zona muntoasă a județului Argeș. Poliția a deschis o anchetă.

Resturi dintr-un cadavru uman, găsite într-o zonă muntoasă din Argeș. Cercetări pentru identificarea victimei/Foto ilustrativ: Salvamont Argeș Facebook.com Resturi dintr-un cadavru uman, găsite într-o zonă muntoasă din Argeș. Cercetări pentru identificarea victimei/Foto ilustrativ: Salvamont Argeș Facebook.com

 

 


Mai multe echipe de salvamontiști, însoțite de sprijin canin, desfășoară acțiuni de identificare a cadavrului de la care, deocamdată a fost găsit doar un fragment de corp.

 


În noaptea de vineri spre sâmbătă, un localnic din localitatea Dragoslavele a găsit întâmplător resturi de cadavru uman, mai exact fiind vorba de un membru (mână) cu multiple urme de mușcături de câine. 

Acum, polițiștii cercetează zona, iar anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele și cauzele incidentului, odată cu identificarea corpului victimei. 


 „Pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale”, potrivit IPJ Argeș. 

Cercetările continuă, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Cadavru uman ars, găsit aproape de Tureni

Ultimele Stiri
abonare newsletter