Actualitate

Cadavru uman ars, găsit aproape de Tureni

Un cadavru uman ars a fost găsit în apropierea localității Tureni. O expertiză medio-legală va stabili circumstanțele decesului.

Cadavru uman ars, găsit aproape de Tureni. Inquam Photos / Octav Ganea Cadavru uman ars, găsit aproape de Tureni. Inquam Photos / Octav Ganea

 

 


Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a anunțat că duminică, în jurul orei 18, un cadavru uman ars a fost găsit în apropierea localității Tureni. O echipă de polițiști s-au deplasat la fața locului, ulterior cadavrul fiind ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medio-legală pentru stabilirea cauzei decesului.

 


„La data de 9 iulie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-o zona din proximitatea localității Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.


Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medio-legală.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc decesul persoanei”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Ucigașul femeii din Mănăstireni, un consătean al victimei. Bărbatul a fost găsit de polițiști și arestat

abonare newsletter