Național

Doi dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, prinși în Scoția și Irlanda de Nord

Poliția Română anunță că i-a depistat pe doi dintre cei trei bărbați suspectați de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

Doi dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, prinși în Scoția și Irlanda de Nord. FOTO: Captură ecran/ politiaromana.ro Doi dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, prinși în Scoția și Irlanda de Nord. FOTO: Captură ecran/ politiaromana.ro

 

 


​Doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinşi, a anunțat duminică Poliția Română. 

 


Unul dintre ei a fost localizat în Scoția, iar celălalt în Irlanda de Nord. Al treilea suspect este încă în libertate.

„Având în vedere cazul de tâlhărie urmată de moartea victimei, sesizat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române este abilitat să comunice următoarele:


În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română”, a transmis Poliția Română.

În cauză, poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că, pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare.


Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Poliţia Română continuă activităţile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză.


Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați. Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Amintim că pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vârstnic de 84 de ani, dat dispărut de familie. L-ați văzut?

Ultimele Stiri
abonare newsletter