Național

Un tânăr a murit într-o sală de jocuri. I s-a făcut rău brusc şi a căzut inconştient la pământ

Un bărbat de 32 de ani a murit după ce, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din centrul municipiului Constanţa, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe podea.

Un bărbat de 32 de ani a murit după ce, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din centrul municipiului Constanţa/ Foto: Depositphotos.com Un bărbat de 32 de ani a murit după ce, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din centrul municipiului Constanţa/ Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 32 de ani a murit după ce, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din centrul municipiului Constanţa, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe podea.

 


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat duminică, printr-un comunicat de presă, că lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi, sâmbătă seară, că într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu se află o persoană în stare de inconştienţă.

CITEȘTE ȘI:
Avea tot viitorul în față. Tânăr de 27 de ani din Gorj, mort după o partidă de fotbal jucată la Cluj

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 32 de ani. Asupra acestuia au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora persoana a fost declarată decedată”, reiese din comunicatul IPJ Constanţa.

În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că bărbatul nu prezenta urme vizibile de violenţă, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat arestat, în urma unui scandal monstru într-o sală de jocuri. A amenințat clienții cu un briceag, supărat că a pierdut la păcănele

Un bărbat a intrat în stop cardiac într-o sală de jocuri de noroc din Florești. Manevrele de resuscitare ale unui polițist i-au salvat viața

Ultimele Stiri
abonare newsletter