Ştiri din Transilvania

Bărbat arestat, în urma unui scandal monstru într-o sală de jocuri. A amenințat clienții cu un briceag, supărat că a pierdut la păcănele

Un brașovean a fost încătușat de polițiști în urma unui scandal de proporții într-o sală de jocuri, care s-a încheiat cu o tâlhărie în stradă.

Sală de jocuri/Foto: Depositphotos.com Sală de jocuri/Foto: Depositphotos.com

 

 


Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, riscă ani grei de închisoare pentru că a reușit să se dea în spectacol într-o sală de jocuri din Brașov, amenințând clienții din incintă cu o brișcă. 

 


Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, bărbatul, care se afla, miercuri seara, la o sală de jocuri, s-ar fi supărat deoarece considera că angajaţii localului şi ceilalţi clienţi i-au folosit banii introduşi ca sold în aparatele de noroc şi ar fi scos la vedere un briceag, apoi ar fi început să le adreseze expresii jignitoare şi să îi învinovăţească pentru pierderile sale.

CITEȘTE ȘI: 
Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj, paradisul păcănelelor: „Trei săli de jocuri, una lângă alta”

În acest caz, procurorii de pe lângă Judecătoria Brașov au dispus începerea urmării penale.


„După ce a părăsit finalmente locaţia, în jurul orei 21,10, a abordat o persoană de sex masculin care se afla pe strada Zizinului la intersecţia cu bulevardul Alexandru Vlahuţă, acuzând-o şi pe aceasta că i-ar fi sustras banii jucaţi la aparate, după care a ameninţat-o cu briceagul şi i-a sustras suma de 50 de lei”, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Bărbatul este cercetat acum pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi tâlhărie calificată.


El a fost reţinut, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis propunerea Parchetului, dispunând arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Depositphotos.com


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Spaţiile destinate jocurilor de noroc, interzise lângă școli sau locuri de joacă. Proiectul, adoptat de Senat

Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj, paradisul păcănelelor: „Trei săli de jocuri, una lângă alta”

Bătaie cu bâte şi lopeţi într-o sală de jocuri. Patru bărbați au fost reținuți

Ultimele Stiri
abonare newsletter