Național

Opt persoane rănite, în urma unui accident rutier grav, în Timiș. Impact violent între o mașină și un microbuz

Grav accident rutier, produs vineri după-amiaza, în județul Timiș. Opt persoane au fost rănite în urma impactului dintre o mașină și un microbuz.

Accident rutier cu victime, în județul Timiș/Foto: Depositphotos.com Accident rutier cu victime, în județul Timiș/Foto: Depositphotos.com

 

 


Accidentul a avut loc pe DN 6, în localitatea Becicherecu Mic, din județul Timiş, pe șoseaua care leagă Timișoara de Sânnicolau Mare.

 


„O femeie, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timișoara, spre Biled, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care circula în același sens de mers și era angajat în efectuarea unei depășiri regulamentare”, potrivit IPJ Timiș, citat de tion.ro

În urma evenimentului au rezultat 8 victime, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 42 de ani, precum și conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 24 de ani și 6 pasageri ai acestuia, cu vârste cuprinse între 28 și 54 de ani.


Persoanele rănite au ajuns la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.


În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Depositphotos.com
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Gilău! Un motociclist cu mai multe răni, transportat de urgență la spital. FOTO

abonare newsletter