Național

Primele declarații făcute de șoferul drogat după tragedia din 2 Mai: „Nu pot să dau timpul înapoi”

Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost adus joi în cătuşe, la sediul DIICOT din București.

Șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai a fost oprit de două ori de un echipaj de poliție înainte de tragedia de pe șosea. Foto: digi24.ro Șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai a fost oprit de două ori de un echipaj de poliție înainte de tragedia de pe șosea. Foto: digi24.ro

 

 


Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost adus joi în cătuşe, la sediul DIICOT din Capitală.

 


„Îmi pare rău pentru tot. Nu pot să dau timpul înapoi”, a spus Pascu, în timp ce intra în sediul DIICOT, flancat de poliţiştii care l-au adus de la Constanţa.

CITEȘTE ȘI:
Descinderi la prietenii tânărului care a ucis doi tineri în 2 Mai. Mama băiatului ar fi încercat să șantajeze martorii

La DIICOT sunt prezenţi şi părinţii lui Vlad Pascu. Mama lui este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.


Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală cu numele de cod „Hidra”, care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri. Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.


CITEȘTE ȘI:
Poliția l-a lăsat liber în trafic pe tânărul din 2 Mai cu două ore înainte de accidentul mortal. În mașina sa au fost descoperite droguri, dar poliția nu l-a testat

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat. Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alba, al doilea 2 Mai. Un șofer băut a intrat într-un grup de şase persoane, dintre care trei au murit

TRAGEDIE pe litoral. Un șofer DROGAT a lovit în plin un grup de tineri. Doi au murit pe loc și alți trei sunt grav răniți

abonare newsletter